Spring til indhold
Hjem » BYD ATTO 3 – En overraskende og overbevisende elbiloplevelse

BYD ATTO 3 – En overraskende og overbevisende elbiloplevelse

    BYD ATTO 3 er en kompakt SUV, der byder på en overflod af intelligent teknologi og en række imponerende egenskaber. Anmeldelsen vil give dig et indblik i, hvad ATTO 3 har at byde på og hvorfor den er værd at overveje som din næste elbil.

    Overraskende præstationer

    Acceleration og rækkevidde BYD ATTO 3 accelererer fra 0 til 100 km/t på imponerende 7,3 sekunder og har en rækkevidde på 420 km (WLTP), hvilket gør den velegnet til både korte og længere ture. Dog skal det nævnes, at den faktiske rækkevidde kan variere afhængigt af kørestil, hastighed og vejforhold.

    Hurtig opladning Med en lynlader med en kapacitet på op til 80 kW, tager det kun 30 minutter at lade ATTO 3 fra 30-80%. Dette gør det nemt at komme videre på farten uden for meget ventetid.

    Billede BYD inc.

    Fokus på sikkerhed

    Airbags og ISOFIX-punkter ATTO 3 er udstyret med syv airbags og tre ISOFIX-punkter, der sikrer en høj grad af sikkerhed for både fører og passagerer.

    Avancerede sikkerhedssystemer Bilen kommer med adaptiv fartkontrol, blind-vinkel sensor, 360-graders kamera, kollisions-alarm og parkeringssensor for og bag, som alle bidrager til en sikker og tryg køreoplevelse.

    Intelligent tilslutning

    Infotainment og touch-skærm BYD ATTO 3 har et mediesystem med en roterbar touch-skærm på enten 12,8″ eller 15,6″ (afhængig af udstyrsvariant), hvor du nemt kan tilslutte din mobiltelefon og få adgang til eksempelvis Spotify.

    Intelligent stemmestyring Stemmestyringssystemet i bilen gør det muligt at betjene funktioner uden at skulle fjerne hænderne fra rattet og øjnene fra vejen.

    billede BUD inc.

    Æstetik og komfort

    Sporty og aerodynamisk design BYD ATTO 3’s design er både sporty og aerodynamisk, hvilket giver bilen et moderne og tiltalende udseende.

    Interiør med funky detaljer Interiøret i BYD ATTO 3 er både brugervenligt og legende med masser af interessante detaljer, der gør det til en fornøjelse at sidde bag rattet.

    Panorama soltag Det store panorama soltag giver mulighed for at nyde solens stråler og nattens stjerner, og kan skydes tilbage på varme dage for ekstra komfort.

    Ergonomiske sportssæder De ergonomiske sportssæder er beklædt med vegansk læder og kan både opvarmes og justeres elektronisk for at sikre optimal komfort under kørsel.

    Stemningsbelysning Med 32 forskellige farver at vælge imellem kan du skabe præcis den stemning, der passer til dit humør, og endda lade lyset skifte i takt med den musik, du lytter til.

    Rummelighed og praktiske funktioner

    Fladt gulv og gode bagsædepladser Takket være bilens nye platform er gulvet bagi helt fladt, hvilket skaber overraskende meget plads for bagsædepassagererne.

    Bagagerum BYD ATTO 3 har et rummeligt bagagerum på 440 l, og med bagsæderne slået ned hele 1.440 l, så der er masser af plads til bagage og indkøb.

    Trådløs opladning Midterkonsollen indeholder en ladeplade til trådløs opladning af din mobiltelefon, hvilket gør det nemt at holde din telefon opladt under kørsel.

    Billede BUD inc.

    Banebrydende teknologi

    e-Platform 3.0 BYD ATTO 3 er udstyret med den helt nye BYD e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. Denne platform gør elbiler mere intelligente og forbedrer både sikkerhed og rækkevidde.

    Blade Battery BYD’s revolutionerende Blade Battery har bestået en række ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

    Varmepumpe som standard En varmepumpe er standard i BYD ATTO 3 og udnytter spildvarme fra drivlinen til opvarmning og afkøling af kabinen, hvilket sikrer optimal komfort under kørsel.

    Garanti BYD ATTO 3 leveres med en fabriksgaranti på 4 år/120.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

    Konklusion

    BYD ATTO 3 er en overraskende og overbevisende elbil, der tilbyder både imponerende præstationer og en række moderne og praktiske funktioner. Med fokus på både sikkerhed og komfort samt banebrydende teknologi er ATTO 3 et attraktivt valg for dem, der ønsker en pålidelig og stilfuld elbil.

    Billede BUD inc.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *