Spring til indhold
Hjem » Porsche Taycan – En porsche elbil der revolutionere med den ægte Porsche-sjæl

Porsche Taycan – En porsche elbil der revolutionere med den ægte Porsche-sjæl

    Taycan markerer for Prosche en ny begyndelsen på en æra indenfor bilindustrien med sit innovative og omfattende designkoncept. Denne skelsættende Porsche elbil rummer de essentielle elementer, der igennem årtier har været afgørende for Porsches banebrydende succes: en intens og rendyrket emotionalitet samt en maksimal køreglæde, der leveres gennem dens avancerede teknologier og enestående ydeevne. Med Taycan forvandles fremtiden for transport til en realitet, hvor tradition og nytænkning smelter sammen og skaber en unik køreoplevelse uden at gå på kompromis med miljøet.

    Porsche Taycan - En porsche elbil der revolutionere
    Billede fra: Porsche.dk

    Porsche Taycan – En drøm på fire hjul

    Den nye Porsche Taycan er en fuldelektrisk sportsvogn, der kombinerer Porsches traditionsrige design og ydeevne med de seneste teknologiske landvindinger inden for elbiler. Med en imponerende acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sekunder og en tophastighed på 230 km/t er Taycan en sand fryd for alle, der elsker fart og spænding. Og med en rækkevidde på op til 505 km er den også praktisk for hverdagens transportbehov.

    Tekniske specifikationer og priser

    Porsche Taycan fås fra kr. 829.900. Taycan byder på en række tekniske specifikationer, der vil imponere selv den mest kræsne bilentusiast:

    • Elektrisk forbrug: 24,8 – 20,4 kWh/100 km
    • Ydelse: 326 hk / 240 kW
    • Acceleration 0 – 100 km/t: 5,4 sek.
    • Acceleration 0 – 200 km/t: 17,6 sek.
    • Tophastighed: 230 km/t
    • Bredde: 1.966 mm
    • Længde: 4.963 mm
    Porsche Taycan - En porsche elbil der revolutionere
    Billede fra: Porsche.dk

    Service og garanti

    Porsche tilbyder en attraktiv serviceaftale, der sikrer, at kørslen i din Taycan er en tryg fornøjelse. Serviceaftalen inkluderer service og inspektion i henhold til fabrikkens krav, skift af pollenfilter, bremser, bremsevæske og sprinklervæske samt vask og støvsugning. Der ydes desuden to års fuld garanti på alle udskiftede reservedele.

    Porsche Connect – Din digitale co-driver

    Porsche Connect er en intuitiv app, der giver dig fuld kontrol over din Taycan. Med appen kan du kontrollere bilens resterende rækkevidde, aktuelle ladetilstand, indstille ladetiden og kabinetemperaturen. Porsche Connect understøtter også trafikinformationer i realtid, musiktjenester og navigation via stemmebetjening.

    Porsche Taycan - En porsche elbil der revolutionere
    Billede fra: Porsche.dk

    Opladning hjemme og ude

    Clever tilbyder ladeløsninger til Porsche Taycan, der gør det nemt og bekvemt at oplade både hjemme og ude. Med Clever Home-ladestanderen kan du oplade din Taycan hurtigt og sikkert hjemme ved hjælp af en effekt på op til 11 kW. Du kan også få adgang til Clevers netværk af offentlige ladestandere, der spænder over 50.000 ladepunkter i Europa, så du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm på langtur.

    Bæredygtighed og miljøvenlighed Porsche Taycan er ikke kun en fryd for øjet og en oplevelse bag rattet; den er også et miljøvenligt valg. Med sin elektriske drivlinje reducerer den både CO2-udledning og luftforurening og bidrager til et renere miljø. Porsche har endda taget skridtet videre ved at producere Taycan ved hjælp af bæredygtige materialer og metoder, hvilket inkluderer anvendelsen af vedvarende energikilder og genanvendelse af ressourcer i produktionsprocessen.

    Konklusion på Porsches elbil

    Porsche Taycan er en elektrisk revolution, der kombinerer den ægte Porsche-sjæl med fremtidens bæredygtige teknologi. Denne elektriske sportsvogn tilbyder en enestående køreoplevelse uden at gå på kompromis med miljøet. Taycan er et bevis på, at elektriske biler kan være både kraftfulde, luksuriøse og miljøvenlige – og at Porsche fortsat er en førende aktør i bilindustrien.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *