Spring til indhold
Hjem » Mød Den Nye Mustang Mach-E: Fremtidens Elbil

Mød Den Nye Mustang Mach-E: Fremtidens Elbil

    Op til 600 km rækkevidde og intuitiv teknologi

    Den nye Ford Mustang Mach-E er en banebrydende elbil, der kombinerer det ikoniske Mustang-design med den nyeste teknologi og miljøvenlighed. Med en rækkevidde på op til 600 km og DC hurtig opladning får du en optimal køreoplevelse, hvor du kan spare tid og penge på tankstationen. Den intuitive teknologi assisterer din kørsel og gør turen mere behagelig og sikker.

    Ford Mustang Mach-E
    Billede fra Ford.dk

    Det bedste: Op til 600 km rækkevidde for en Ford Mustang Mach-E

    Ford Mustang Mach-E Base model har en imponerende rækkevidde, der gør det muligt at køre lange ture uden at bekymre sig om opladning. Planlæg din rute og nyd en ubesværet tur uden at skulle tænke på tankstationer.

    Hurtig opladning: Strøm nok til 119 km på 10 minutter

    Med Ford Mustang Mach-E Base model får du hurtig opladning, der giver dig strøm nok til at kunne køre op til 119 km efter kun 10 minutters tilslutning til en hurtig-lader. Det betyder, at du kan få en hurtig opladning under en pause og fortsætte din rejse uden unødige forsinkelser.

    Næste generation SYNC: Tilpas din Mustang Mach-E fra mobil eller computer

    Ford SYNC-systemet i den nye Mustang Mach-E giver dig mulighed for at tilpasse bilen fra din mobil eller computer. Med dette system kan du kontrollere forskellige funktioner i bilen og sørge for, at den altid er klar til at give dig den bedste køreoplevelse.

    Ford Mustang Mach-E
    Billede fra Ford.dk

    Gå din helt egen vej: Sammenlign modelspecifikationer

    Mustang Mach-E kommer i forskellige modeller og specifikationer, der passer til dine behov. Fra RWD med op til 440 km rækkevidde og DC hurtig opladning til GT AWD med kraftfuld acceleration og høj ydeevne. Du kan vælge den model, der passer bedst til din kørestil og behov.

    Flot design og moderne udstyr

    Mustang Mach-E kombinerer det klassiske Mustang-design med moderne elementer og funktioner. LED-forlygter, panoramatag og alufælge er blot nogle af de mange valgmuligheder, du har for at gøre din Mustang Mach-E unik. Interiøret er indbydende og komfortabelt med Sensico kunstlæder og elektrisk justerbare forsæder.

    Ford Mustang Mach-E
    Billede fra Ford.dk

    Avanceret teknologi og sikkerhed

    Den nye Mustang Mach-E er udstyret med avancerede teknologier, der gør kørslen både sikker og underholdende. Ford SYNC med tilsluttet navigation og naturlig stemmestyring, FordPass Connect og trådløs telefonopladning er blot nogle af de mange teknologier, der findes i denne bil. Intelligent adaptiv fartpilot og 360-graders kamera bidrager til en sikker og behagelig køreoplevelse.

    Dimensioner og vægte: Praktisk og alsidig

    Mustang Mach-E er en praktisk og alsidig elbil med plads til fem personer og en bagagekapacitet på op til 1420 liter med bagsæderne foldet. Foran har bilen et “frunk” (forreste bagagerum) med en kapacitet på 100 liter, hvilket giver ekstra opbevaringsplads. Mustang Mach-E er designet til at kunne trække op til 750 kg uden bremser og op til 1.500 kg med bremser, afhængigt af modellen. Tagvægten varierer mellem 65 kg og 75 kg, afhængigt af om bilen er udstyret med panoramatag eller ej.

    Ford Mustang Mach-E
    Billede fra Ford.dk

    Miljøvenlig og effektiv

    Ford Mustang Mach-E er en miljøvenlig løsning, der reducerer CO2-udledningen og bidrager til en grønnere fremtid. Med en række batterikapaciteter og forskellige modeller, herunder udvidet rækkevidde (UR) og standard rækkevidde (SR), kan du vælge den version, der passer bedst til dine behov og kørselsvaner. De forskellige modeller har en rækkevidde på mellem 440 km og 600 km, hvilket giver dig mulighed for at køre længere uden at skulle oplade.

    Ford Mustang Mach-E: En elbil for fremtiden

    Med sin imponerende rækkevidde, hurtig opladning og avancerede teknologi er Ford Mustang Mach-E en elbil, der er klar til at tage dig med på fremtidens eventyr. Uanset om du vælger RWD, AWD eller GT AWD, vil du opleve en kombination af ydeevne, komfort og miljøvenlighed, der gør Mustang Mach-E til et attraktivt valg for alle, der ønsker at køre elektrisk.

    Ford Mustang Mach-E
    Billede fra Ford.dk

    Opsummering og priser på Ford Mustang Mach-E

    Ford Mustang Mach-E tilbyder et bredt udvalg af modeller og priser, der gør det muligt for kunderne at vælge den version, der bedst passer til deres behov og budget. Her er en oversigt over de forskellige modeller og deres respektive kampagnepriser:

    1. RWD SR: Med en maksimal systemeffekt på 198 kW/269 hk og en rækkevidde på 440 km, er denne model tilgængelig til en kampagnepris på 399.990 kr (normalpris: 449.990 kr).
    2. Premium RWD UR: Denne model har en maksimal systemeffekt på 216 kW/294 hk og en imponerende rækkevidde på 600 km. Kampagneprisen er 439.990 kr (normalpris: 509.990 kr).
    3. Premium AWD SR: Med en maksimal systemeffekt på 198 kW/269 hk og en rækkevidde på 400 km, kan du få denne model til en kampagnepris på 439.990 kr (normalpris: 509.990 kr).
    4. Premium AWD UR: Denne model har en maksimal systemeffekt på 258 kW/351 hk og en rækkevidde på 550 km. Kampagneprisen er 479.990 kr (normalpris: 564.990 kr).
    5. GT AWD UR: Den mest kraftfulde model med en maksimal systemeffekt på 358 kW/487 hk og en rækkevidde på 490 km, er tilgængelig til en kampagnepris på 619.990 kr (normalpris: 699.990 kr).

    Sammenfattende er Ford Mustang Mach-E en banebrydende elbil, der kombinerer det ikoniske Mustang-design med avanceret teknologi og miljøvenlighed. Med et bredt udvalg af modeller og priser, kan du vælge den version, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilken model du vælger, vil du opleve en enestående køreoplevelse, samtidig med at du gør en indsats for miljøet.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *