Spring til indhold
Hjem » Kia Niro EV anmeldelse: En elektrisk crossover med en række på 460 km

Kia Niro EV anmeldelse: En elektrisk crossover med en række på 460 km

    Design og opladning Den nye Kia Niro EV er en iøjnefaldende elektrisk crossover, der tilbyder en påstået rækkevidde på 460 km, en stor garanti og et mål om at konkurrere med Skoda Enyaq og MG ZS EV. Niro EV’s design er ikke nødvendigvis smukt, men det er umiskendeligt unikt. En af de gode ting ved designet er, at opladningsstikket er centralt placeret, hvilket gør det nemmere at tilslutte opladningskablet.

    Praktisk Bagagerummet i Niro EV er større end i den tidligere model og rummer 475 liter. Det er 90 liter mere end Volkswagen ID.3 og kan udvides til 1392 liter med bagsæderne nede. Selvom Niro EV ikke er den bredeste bil, er bagsæderne komfortable, og fraværet af en midterkonsol giver mere plads.

    Interiør og infotainment Kias forbedringer er tydelige i førersædet. Interiøret er veludstyret, solidt og langt fra kedeligt. Alle udstyrsniveauer inkluderer smartphone-spejling, elektriske vinduer, klimaanlæg, adaptiv fartpilot og automatisk nødbremse. Højere udstyrsniveauer tilbyder opvarmede forsæder og rat, el-justerbart førersæde, blindvinkelsadvarsel, trådløs opladning og opgraderet infotainmentsystem.

    kia niro ev driving on the road

    Kørselsoplevelse Niro EV imponerer med sin effektivitet og rækkevidde. Du kan forvente omkring 3,5 miles pr. kilowatt-time, hvilket er godt for en SUV. Den samlede rækkevidde på 460 km er også opnåelig med økonomisk kørsel. Niro EV’s køreegenskaber er gode, og den føles hurtigere end de angivne 0-60 mph på 7,8 sekunder.

    Konklusion Det er svært at finde fejl ved Kia Niro EV. Hvis du søger en kompakt familie-SUV, der er effektiv, veludstyret, solidt bygget og kommer med en syv års garanti, er der ikke meget, der slår Niro EV. Giv os din mening i kommentarerne, og overvej at besøge cargurus.co.uk for at finde gode priser på elbiler fra topforhandlere.

    læs også: Kia EV6: En imponerende elbil med enkelte skønhedsfejl

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *