Spring til indhold
Hjem » CUPRA Tavascan – Den Elektriske SUV, Der Vil Revolutionere Din Køreoplevelse

CUPRA Tavascan – Den Elektriske SUV, Der Vil Revolutionere Din Køreoplevelse

    1. Design Med Personlighed: En Elektrisk SUV, Der Gør Indtryk

    Udvendigt design og unikke detaljer

    CUPRA Tavascan er en 100% elektrisk SUV med et slankt, strømlinet ydre, der vil få folk til at vende sig om. Oplyste CUPRA-logoer både foran og bagpå og coast-to-coast baglygter fuldender det sporty look, så du kan køre med stil.

    2. Skil Dig Ud: Skulpturelt Interiør, Der Afspejler De Slanke Udvendige Linjer

    Indvendigt design og komfort

    Med en moderne “Y-bone” konsol i Dark Ice Metal og skålformede Dark Night mikrofibersæder er Tavascans interiør lige så imponerende som dens ydre. Det skulpturelle interiørdesign afspejler de slanke udvendige linjer, og giver en lækker køreoplevelse.

    3. Redefinerer Performance: Elektrificerende Evner Og Frihed Til At Bevæge Sig

    Effektivitet og køreglæde

    Tavascan revolutionerer køreoplevelsen med en fuldelektrisk rækkevidde på op til 547 km og evnen til at oplade fra 0-100 km rækkevidde på bare 7 minutter. Dette giver dig selvtilliden til at krydse grænser og udforske nye veje.

    4. Forbindelser Betyder Noget: Avanceret Teknologi Og Tilslutningsmuligheder

    Navigationssystem og My CUPRA-app

    Med et 15″ navigationssystem og My CUPRA-appen får du adgang til et helt nyt niveau for tilslutningsmuligheder. CUPRA CONNECT via navigationssystemet inkluderer online kort, underholdning, musik, stemmegennkendelse og meget mere. My CUPRA-appen giver dig adgang til en masse funktioner, såsom fjernlås af din Tavascan.

    5. Nyd Turen: Avancerede Sikkerheds- Og Assistentsystemer

    Travel Assist og parkeringshjælp

    Tavascan er udstyret med avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, der lader dig fokusere på det vigtigste – turen du har foran dig. Travel Assist kombinerer Adaptive Cruise Control (ACC) og Lane Assist Plus for at holde dig i vognbanen og i sikker afstand fra andre bilister. Trained Park Assist og Remote Park Assist gør parkering nemmere end nogensinde før.


    6. Nye Drivlinjer Til En Ny Æra: Dobbelt High-Performance-Motor

    Maksimalt omdrejningsmoment og fuld power

    CUPRA Tavascan er udstyret med en dobbelt high-performance-motor, der leverer maksimalt omdrejningsmoment og fuld power. Med en elektrisk motor, automatisk 1-trins gearkasse og et 77 kWh batteri får du både baghjulstræk og en imponerende rækkevidde på op til 547 km*. Denne elektriske SUV er klar til at tage dig med på nye eventyr.

    CUPRA Tavascan – Den Elektriske SUV, Der Skaber Oplevelser

    CUPRA Tavascan er en banebrydende elektrisk SUV, der kombinerer et slankt og sporty design med en kraftfuld motor, avancerede teknologier og en imponerende rækkevidde. Med denne bil kan du nyde en køreoplevelse, der er både stilfuld og bæredygtig. Hvis du er klar til at tage del i den elektriske revolution, er CUPRA Tavascan den perfekte bil for dig.

    Læs også: En nærmere kig på den spændende Nissan ARIYA

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *