Spring til indhold
Hjem » Skoda Batterier: Et dyk ned i de 500.000 batterisystemer og fremtiden for e-mobilitet

Skoda Batterier: Et dyk ned i de 500.000 batterisystemer og fremtiden for e-mobilitet

    steering wheel of a skoda car

    Skodas succesrige rejse med batterisystemer – En halv million batterisystemer og tæller

    For nylig nåede Skoda Auto en imponerende milepæl: produktionen af 500.000 batterisystemer på deres hovedanlæg i Mladá Boleslav. Disse batterisystemer bruges i elektriske og plug-in hybrid modeller af Skoda, Volkswagen, Audi og SEAT. Skoda fortsætter deres e-mobilitetskampagne og investerer massivt i ombygning af faciliteter og uddannelse af medarbejdere.

    Skodas nøglerolle i e-mobilitet – Batterisystemer er hjertet af transformationen

    Ifølge Michael Oeljeklaus, Skoda Auto’s bestyrelsesmedlem for produktion og logistik, er batterisystemer nøglekomponenten i deres succesfulde transformation til e-mobilitet. Skoda arbejder kontinuerligt på at øge produktionskapaciteten og styrke Tjekkiet som en e-mobilitets hub.

    Plug-in hybrid batterier: Starten på noget stort – Produktionen begyndte i september 2019

    Siden september 2019 har Skoda Auto produceret højspændingstraktionsbatterier til plug-in hybrid modeller i deres hovedkvarter. Cirka 50 medarbejdere arbejder hver skift i et 2.000 m² stort område, og 13 fuldautomatiske robotter hjælper med at håndtere tunge komponenter.

    MEB batterisystemer: Skodas nye generation af e-mobilitet – Produktionen blev lanceret i maj 2022

    Skoda Auto startede produktionen af MEB batterisystemer til elbiler i maj 2022. Disse systemer har en kapacitet på 55 til 82 kWh og bruges i Skodas egne MEB-modeller samt Volkswagen og Audis MEB-køretøjer. Omkring 250 medarbejdere arbejder på den nuværende produktionslinje, hvor Skoda investerede cirka 130 millioner euro.

    Fremtiden for Skoda batterisystemer – Udvidelse af produktionskapaciteten i 2023

    Skoda Auto planlægger at åbne en ekstra MEB samlelinje i 2023, hvilket øger deres samlede produktionsvolumen. Den samlede kapacitet af MEB og PHEV batterisystemer vil stige til op til 2.300 enheder om dagen.

    Skoda og e-mobilitetens lysende fremtid – Skoda er klar til at lede vejen i e-mobilitetsrevolutionen

    Skoda Auto har vist sit engagement og styrke inden for e-mobilitet ved at producere 500.000 batterisystemer og ved at investere i deres faciliteter og medarbejderuddannelse. Med planer om at udvide deres produktionskapacitet yderligere i 2023, er Skoda godt positioneret til at lede vejen i e-mobilitetsrevolutionen.

    Med deres fremgang og succes inden for batterisystemer og e-mobilitet er Skoda Auto et bevis på, at det tjekkiske bilmærke er klar til at tackle fremtidens udfordringer og opretholde deres position som en førende aktør i den globale bilindustri. Det er sikkert at sige, at vi kan forvente endnu mere innovation og vækst fra Skoda i de kommende år.

    Læs mere: Hyundai IONIQ 5 anmeldelse: Fremtidens elbil er her

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *