Spring til indhold
Hjem » BYD TANG – Den elektriske SUV med plads til syv og masser af komfort

BYD TANG – Den elektriske SUV med plads til syv og masser af komfort

    Plads og komfort til syv

    Komfortabel kørsel for hele familien i BYD TANG

    BYD TANG er ikke bare en elbil – det er en oplevelse af komfort og plads. Med syv sæder og masser af benplads er der god plads til hele familien. Det gør TANG til det perfekte valg for både store og små familier. De ergonomiske sæder og den lækre kabineindretning gør det til en fornøjelse at køre lange ture i bilen. Klimaanlægget sørger for, at alle passagerer har det behageligt, uanset om det er varmt eller koldt udenfor.

    BYD TANG har en imponerende ydelse og rækkevidde

    Fart og lang rækkevidde i én pakke

    Med en imponerende rækkevidde på 400 km (WLTP) og en acceleration fra 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder, er BYD TANG en både hurtig og langtrækkende elbil. Du får altså både fart og lang rækkevidde i én pakke. Takket være det kraftfulde 86,4 kWh batteri og den effektive 517 hk motor, er BYD TANG en seriøs konkurrent til andre elbiler på markedet.

    Fleksibilitet for eventyr

    Plads til både familie og bagage

    BYD TANG har ikke kun plads til syv personer, men også masser af bagage. Med nedfældelige sæder kan du nemt tilpasse bilens indretning til dine behov, hvad enten det er til hverdag eller på eventyr. Bagagerummet rummer hele 940 liter med de to bagerste sæder nede og hele 1.655 liter, når alle bagsæder er lagt ned. Det giver dig mulighed for at pakke alt det nødvendige udstyr til campingturen, sportsaktiviteter eller en weekendtur med vennerne.

    Sikkerhed og teknologi i topklasse

    Kør sikkert og trygt med avanceret teknologi

    Med det nyeste inden for førerassistance, som 360°-kamera og 11 udvendige radarsystemer, er BYD TANG udstyret til at gøre hver eneste køretur så behagelig og sikker som overhovedet muligt. Bilens avancerede sikkerhedssystemer inkluderer bl.a. adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og automatisk nødbremsesystem. Brembo-bremsekalibre, der er standard i BYD TANG, sikrer bløde opbremsninger og en imponerende bremselængde fra 100 til 0 km/t på kun 36 m.

    Stilfuldt design og interiør

    Nyd et luksuriøst og moderne interør

    BYD TANG er ikke blot en praktisk elbil; den har også et stilfuldt og luksuriøst design. Med et panoramatag som standard, får du en lys og åben kabine, der skaber en behagelig atmosfære for alle passagerer. Kabinen er udstyret med en 12,8″ fleksibel touchskærm, som kan drejes for optimal brugervenlighed. Du kan også nyde det eksklusive DIRAC® lydsystem med 12 højtalere, som leverer en ren og klar lydoplevelse. LED-lys i 31 farver giver dig mulighed for at tilpasse kabinens belysning efter humør og musikvalg.

    BYD TANG og miljøet

    En grønnere fremtid med BYD

    Med en BYD TANG får du en elbil, der hjælper dig med at reducere dit CO2-fodaftryk og bidrage til en grønnere fremtid. Elbilen har et forbrug på 238 Wh/km og udleder 0 g CO2/km, hvilket gør den til et miljøvenligt alternativ til traditionelle benzin- og dieselbiler. BYD arbejder konstant på at udvikle ny teknologi og forbedre deres elbiler for at sikre en bæredygtig og grøn transportløsning.

    Du kan se priser på TANG modellen her: BYD TANG | Se pris og specifikationer (bydauto.dk)

    Læs også: BYD ATTO 3 – En overraskende og overbevisende elbiloplevelse

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *