Spring til indhold
Hjem » Elbilen BYD Atto 2: Danmark Forbereder Sig Til En Revolution Inden For Bæredygtig Mobilitet

Elbilen BYD Atto 2: Danmark Forbereder Sig Til En Revolution Inden For Bæredygtig Mobilitet

    Forventet lancering af BYD Atto 2 i Danmark

    Et nyt kapitel i BYD-Danmarks elbilshistorie udfolder sig. BYD Atto 2 kommer til landet i sensommeren. Dette vil skabe spænding på elbilsmarkedet med sit unikke design, avancerede batteriteknologi og forventlige overkommelig pris.

    Avanceret batteriteknologi

    Atto 2 er kendt for sin LFP (Lithium Ferro Phosphate) batteriteknologi. Det er kendt som Blade-batteriet. Dette batteri modstår høje temperaturer og slag. Det kan oplades fuldt op uden at påvirke levetiden negativt.

    Rummeligt design

    Selvom Atto 2 er kortere end populære modeller som Toyota Corolla og Ford Focus, tilbyder det mere indvendig plads. Bagagerummet er 345 liter, større end Corolla og på niveau med Focus. Trods dens kompakte størrelse, tilbyder Atto 2 en rummelig kabine.

    Imponerende rækkevidde

    BYD Atto 2 har en rækkevidde på 400 kilometer på NEDC-cyklussen. Det svarer til omkring 320 kilometer på WLTP-cyklussen. Det gør Atto 2 til et attraktivt valg for bypendlere og familier.

    Varmepumpe som standard

    Atto 2 kommer forventeligt med en varmepumpe som standard. Det er en af de billigste elbiler med denne funktion. Varmepumpen gør den ideel til danske vintre.

    Overkommelig pris

    I Kina er prisen for Atto 2 omkring 140.000 DKK. Selvom den danske pris ikke er fastsat og vil være betydeligt højere en i Kina, forventes den at være konkurrencedygtig.

    Praktiske opladningsmuligheder

    BYD Atto 2 understøtter både AC- og DC-ladning. Det kan lades op til 80% på kun 30 minutter med en DC hurtiglader. Med en hjemmelader kan bilen oplades over natten.

    Moderne teknologier

    BYD Atto 2 kommer med moderne teknologier. En digital instrumentklynge, en stor 10,1-tommers touchscreen og BYDs DiPilot ADAS er inkluderet. Disse forbedrer sikkerhed og køreoplevelse.

    En bæredygtig fremtid

    Danmark forbereder sig på en grøn fremtid. Atto 2 har potentialet til at være et game-changer i landets elbilsscene. Med sin succes kan Atto 2 bane vejen for bæredygtig mobilitet i Danmark.

    læs også: BYD TANG – Den elektriske SUV med plads til syv og masser af komfort eller BYD ATTO 3 – En overraskende og overbevisende elbiloplevelse

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *