Spring til indhold
Hjem » Norlys Ladeboks: En Omfattende Guide til Fordele, Ulemper og Funktioner

Norlys Ladeboks: En Omfattende Guide til Fordele, Ulemper og Funktioner

    At vælge den rigtige ladeboks til din elbil kan være en udfordring, især med det voksende antal udbydere på markedet. En af de mest populære udbydere i Danmark er Norlys, der tilbyder en række ladeboks løsninger tilpasset forskellige behov. Men som med alle produkter, er der både fordele og ulemper ved Norlys’ ladeboks løsninger. I denne artikel vil vi dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fordele og ulemper, så du kan træffe en informeret beslutning.

    Fordele og Ulemper ved Norlys Ladeboks Løsninger

    Når man overvejer at investere i en ladeboks, er det vigtigt at overveje både fordele og ulemper. Her er en gennemgang af nogle af de fordele og ulemper, der er blevet fremhævet af brugere og eksperter i forhold til Norlys’ ladeboks løsninger.

    Fordele ved Norlys Ladeboks

    1. Flotte anmeldelser på Trustpilot: Norlys har generelt modtaget positive anmeldelser på Trustpilot, hvilket afspejler deres pålidelighed som udbyder af ladebokse og som elselskab.
    2. Stilren og minimalistisk ladeboks: Norlys‘ ladeboks er kendt for sit stilrene og minimalistiske design, der passer ind i de fleste hjem.
    3. Fjernstyring via app: Med Norlys’ ladeboks kan du fjernstyre og overvåge opladningen via en app, hvilket giver dig fuld kontrol over opladningsprocessen.
    4. Ingen binding: Norlys‘ elaftale er uden binding, hvilket giver dig fleksibilitet.
    5. Du ejer ladeboksen: Når du køber en ladeboks fra Norlys, ejer du boksen og kan beholde den, selvom du opsiger dit abonnement.
    6. Mulighed for serviceaftale for at få elrefusion: Norlys tilbyder en serviceaftale, der giver dig mulighed for at få elrefusion på den strøm, du bruger til opladning af din elbil.
    7. Gratis nedtagning af eksisterende ladeboks: Hvis du allerede har en ladeboks, tilbyder Norlys gratis nedtagning af denne, når du skifter til deres ladeboks.

    Ulemper ved Norlys Ladeboks

    1. Du skal selv betale for ladeboks og installation: Selvom Norlys’ ladeboks kommer med mange fordele, er det værd at bemærke, at du selv skal betale for ladeboksen og installationen.
    2. Elaftale koster et mindre månedligt abonnementsgebyr: Hvis du vælger at have en elaftale med Norlys, skal du betale et mindre månedligt abonnementsgebyr.
    3. Der er ikke mulighed for en fastpris-aftale: Norlys tilbyder ikke en fastpris-aftale, hvilket betyder, at du betaler for den strøm, du bruger.

    Det er vigtigt at bemærke, at fordele og ulemper kan variere afhængigt af individuelle behov og omstændigheder. Det er derfor altid en god idé at gøre din egen research og overveje dine specifikke behov, før du træffer en beslutning.

    Norlys Ladeboks Løsninger: Leje eller Køb?

    Hos Norlys kan du enten vælge at leje eller købe en ladeboks. Begge muligheder kommer med en række fordele, der gør det nemt og bekvemt at oplade dit elektriske køretøj.

    Lej en Ladeboks

    Hvis du vælger at leje en ladeboks fra Norlys, kan du komme i gang for kun 2.995 kr. Dette inkluderer en opladningsaftale med en lejepris fra 199 kr. pr. måned. Med denne løsning får du professionel installation af din ladeboks og automatisk refusion. Hvis du allerede har en ladeboks og ønsker at udskifte den med en fra Norlys, er oprettelsen 0 kr. Dette tilbud gælder indtil 31. juli 2023. Bemærk, at dette kræver en elaftale fra Norlys.

    Køb en Ladeboks

    Hvis du foretrækker at købe din ladeboks, kan du komme i gang for 9.995 kr. Dette inkluderer en opladningsaftale fra 79 kr. pr. måned. Ligesom med lejeoptionen, får du også professionel installation og automatisk refusion. Hvis du ønsker at udskifte en eksisterende ladeboks med en fra Norlys, er oprettelsesgebyret 7.000 kr. Dette tilbud gælder også indtil 31. juli 2023. Bemærk, at dette også kræver en elaftale fra Norlys.

    Uanset om du vælger at leje eller købe, tilbyder Norlys en fleksibel og bekvem løsning for at oplade dit elektriske køretøj.

    Ladeboks og Installation: Enkel og Sikker Løsning fra Norlys

    Med Norlys‘ ladeløsning får du din egen ladeboks, som de professionelt installerer for dig. Det er en simpel og sikker måde at starte din elbiloplevelse på.

    Kom Godt og Sikkert fra Start

    Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, får du en ladeboks, der er utrolig nem at betjene og som passer til de fleste elbiler og plug-in hybridbiler. Du behøver ikke bekymre dig om installationen, da Norlys tager sig af det hele, og sikrer, at den lever op til alle gældende krav.

    Fjernstyring og Overvågning

    Ladeboksen er udstyret med smarte funktioner som fjernstyring og overvågning, samt automatisk start. Den har et kompakt og flot design, der gør den til en attraktiv tilføjelse til dit hjem.

    Fakta om Ladeboksen

    Ladeboksen, der følger med Norlys’ ladeløsning, er en af de mindste på markedet. Den lille størrelse og det medfølgende ladekabel på hele 6 meter langt (type 2 stik), gør det nemt at placere ladeboksen lige der, hvor du gerne vil have den.

    Med den intelligente ladeboks kan du både fjernstyre og overvåge opladningen. Hvis du også har en FlexEl-elaftale hos Norlys, kan du f.eks. sætte den til at oplade automatisk hver nat – hvor strømmen ofte er billigere.

    Både ladeboksen og ladekablet er godt forberedt på det danske vejr, og klarer uden problemer temperaturer fra -25 til 45 grader.

    Installation Du Kan Være Tryg Ved

    Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, følger der en standardinstallation med i prisen. Norlys‘ erfarne, autoriserede elektrikere sørger for en pæn og fejlfri installation, hvor de eksempelvis skjuler kabelføringen. Du får rådgivning om den bedste placering af ladeboksen, op til 10 meter kabelføring fra eltavlen til ladeboksen, installation af kombirelæ 20A med fejlstrømsafbryder, opsætning, tilslutning, konfigurering og test af ladeboksen, vejledning i, hvordan ladeboksen og appen fungerer, og gratis nedtagning af evt. eksisterende ladeboks.

    Hvis du har særlige behov på din installationsadresse, kan du vælge en udvidet installation af din ladeboks. Det kan f.eks. være, at du har brug for en længere kabelføring eller ekstra gravearbejde. Dette kan du aftale direkte med installatøren. Erfaringen viser, at 9 ud af 10 kunder kan nøjes med en standardinstallation.

    Har Du en Eksisterende Ladeboks?

    Hvis du har en eksisterende ladeboks, er det nemt, hurtigt og billigt at skifte den ud med en fra Norlys. I mange tilfælde kan de genbruge din eksisterende installation, hvilket sparer både tid og ressourcer – og du sparer penge.

    For at matche Norlys’ høje krav til kvalitet og sikkerhed, skal kablet fra din eltavle til ladeboksen have en minimumtykkelse på 5*2,5 mm2 (til 11kW ladeboks), og ledningen må ikke forsyne andet end ladeboksen – f.eks. andre stikkontakter, lyskilder eller hårde hvidevarer. Derudover skal dit kombirelæ i din eltavle være med minimum 20A sikring – hvis det ikke er det, opgraderer Norlys det uden beregning.

    Konklusion

    At vælge den rigtige ladeboks er en vigtig beslutning, der kan have stor indflydelse på din oplevelse med at eje en elbil. Norlys’ ladeboks løsninger tilbyder en række fordele, herunder et stilrent design, fjernstyring via app, ingen binding, og muligheden for at eje din egen ladeboks. Men der er også nogle ulemper, som du skal være opmærksom på, herunder omkostningerne ved at købe og installere ladeboksen, samt det månedlige abonnementsgebyr for elaftalen.

    Det er vigtigt at huske, at fordele og ulemper kan variere afhængigt af dine individuelle behov og omstændigheder. Derfor er det altid en god idé at gøre din egen research og overveje dine specifikke behov, før du træffer en beslutning. Uanset hvad, er Norlys’ ladeboks løsninger et solidt valg, der er værd at overveje, når du leder efter den bedste ladeboks løsning til din elbil.

    Læs også: Nerve Smart Systems: Fremtiden for Elbil Opladning

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *