Spring til indhold
Hjem » Alt, du skal vide om Volvo elbiler: Et kompletoverblik

Alt, du skal vide om Volvo elbiler: Et kompletoverblik

    Volvo Elbiler

    Volvo Elbiler

    Volvo Elbil XC40 Recharge

    XC40 Recharge

    Pris: 420.000 kr.

    Rækkevidde: 501 km

    Bagagerums kapacitet: 450 liter

    Volvo Elbil EX30

    EX30

    Pris: 275.000 kr

    Rækkevidde: Op til 480 km

    Bagagerums kapacitet: 318 liter

    Volvo Elbil EX90

    EX90

    Pris: 955.000 kr.

    Rækkevidde: Op til 600 km

    Bagagerums kapacitet: 655 liter

    Volvo Elbil C40 Recharge

    C40 Recharge

    Pris: 430.000 kr.

    Rækkevidde: 507 km

    Bagagerums kapacitet: 404 liter

    Volvo Elbil C40 Recharge

    Rækkevidde og Opladning

    C40 Recharge har en imponerende rækkevidde på op til 515 km for Twin engine versionen og op til 475 km for Single engine versionen, afhængigt af kørselsforholdene. Bilen understøtter hurtig opladning, og batteriet kan oplades fra 10 til 80 % på cirka 27 minutter ved en 150 kW DC lynladestander. Hjemme kan bilen oplades ved hjælp af en 3-faset 11 kW wallbox, hvilket giver en opladningstid på cirka 8 timer. Opladningstiderne kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder temperatur og batteriets tilstand.

    Sikkerhed og Teknologi

    Sikkerhed er en topprioritet for Volvo, og C40 Recharge er udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner. Batteriet er beskyttet for at forhindre skader i tilfælde af en kollision, og bilen er designet til at modstå de ekstra udfordringer, som det tunge batteri medfører. På teknologisiden er C40 Recharge udstyret med Google-tjenester, herunder Google Maps, Google Assistant og Google Play. Apple CarPlay er også tilgængeligt, og bilen kommer med op til fire års adgang til Volvo’s Digital services pakke.

    Design og Funktionalitet

    C40 Recharge bevarer det stilfulde og moderne design, som Volvo er kendt for, samtidig med at den tilbyder alle fordelene ved elektrisk kørsel. Bilen har en rummelig kabine og et bagagerum på 413 liter, og der er ekstra opbevaringsplads i det lille opbevaringsrum foran under kølerhjelmen. Bilen har en trækkapacitet på op til 1.800 kg for Twin Engine versionen, og den kræver mindre vedligeholdelse end en bil med forbrændingsmotor, hvilket kan resultere i lavere driftsomkostninger.

    Volvo EX90

    Introduktion og Bestilling

    Volvo EX90 markerer begyndelsen på en ny æra for Volvo med sin fuldelektriske 7-personers SUV. Denne bil repræsenterer det ypperste inden for Volvo’s engagement i sikkerhed, bæredygtighed og innovation. Selvom det endnu ikke er muligt at bestille Volvo EX90 online, opfordres interesserede kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet for at modtage de seneste opdateringer og informationer om, hvornår bilen bliver tilgængelig i deres område.

    Rækkevidde, Opladning og Driftsomkostninger

    Rækkevidden af Volvo EX90 afhænger af forskellige faktorer såsom kørestil, vejrforhold og brugen af bilens funktioner. For at optimere rækkevidden anbefales det at forvarme eller afkøle bilen, mens den oplades. Elpriserne varierer, men generelt er omkostningerne ved at oplade en elektrisk bil lavere end omkostningerne ved benzin eller diesel. Volvo EX90 understøtter hurtig opladning, og batteriet kan oplades fra 10 til 80 % på mindre end 30 minutter ved en 250 kW hurtiglader.

    Bæredygtighed og Teknologi

    Volvo EX90 er en fuldstændig læderfri bil, og interiøret er lavet af bæredygtige materialer, herunder Nordico, et materiale udviklet af Volvo, som har et 70% lavere CO2-aftryk end traditionelt læder. Bilen er også udstyret med Google-tjenester, og kunderne får fire års adgang til Volvo’s Digital services pakke. Volvo er forpligtet til fuld sporbarhed og ansvarlig indkøb af råmaterialer til batterierne, og anvender blockchain-teknologi for at øge sporbarheden i kobolt-forsyningskæden.

    Sikkerhed og Funktionalitet

    Sikkerhed er en kerneværdi for Volvo, og EX90 er designet til at være en af de sikreste biler på vejen. Bilen er udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner, og Volvo sigter mod at opnå nul kollisioner med nye Volvo-biler. EX90 er også den første Volvo-bil, der er klar til tovejsopladning, hvilket giver mulighed for at bruge bilens batteri til at levere strøm til hjemmet eller andre enheder. Denne funktion vil i første omgang være tilgængelig på udvalgte markeder.

    Volvo XC40 Recharge

    Rækkevidde og Opladning

    XC40 Recharge har en imponerende rækkevidde på op til 505 km for Twin engine versionen og op til 463 km for Single engine versionen, afhængigt af kørselsforholdene. Bilen understøtter hurtig opladning, og batteriet kan oplades fra 10 til 80 % på cirka 27 minutter ved en 150 kW DC lynladestander. Hjemme kan bilen oplades ved hjælp af en 3-faset 11 kW wallbox, hvilket giver en opladningstid på cirka 8 timer. Opladningstiderne kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder temperatur og batteriets tilstand.

    Sikkerhed og Teknologi

    Sikkerhed er en topprioritet for Volvo, og XC40 Recharge er udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner. Batteriet er beskyttet for at forhindre skader i tilfælde af en kollision, og bilen er designet til at modstå de ekstra udfordringer, som det tunge batteri medfører. På teknologisiden er XC40 Recharge udstyret med Google-tjenester, herunder Google Maps, Google Assistant og Google Play. Apple CarPlay er også tilgængeligt, og bilen kommer med op til fire års adgang til Volvo’s Digital services pakke.

    Design og Funktionalitet

    XC40 Recharge bevarer det stilfulde og moderne design, som Volvo er kendt for, samtidig med at den tilbyder alle fordelene ved elektrisk kørsel. Bilen har en rummelig kabine og et bagagerum på 419 liter, og der er ekstra opbevaringsplads i det lille opbevaringsrum foran under kølerhjelmen. Bilen har en trækkapacitet på op til 1.800 kg for Twin Engine versionen, og den kræver mindre vedligeholdelse end en bil med forbrændingsmotor, hvilket kan resultere i lavere driftsomkostninger.

    Volvo Elbil EX30

    Rækkevidde og Opladning

    Med en imponerende anslået rækkevidde på op til 480 km pr. opladning, sætter Volvo EX30 nye standarder inden for elektrisk mobilitet. Rækkevidden kan dog variere afhængigt af en række faktorer, herunder kørestil, vejrforhold og brugen af bilens funktioner såsom opvarmning og aircondition. Når det kommer til opladning, understøtter EX30 hurtig opladning på DC-hurtigopladningsstationer, og bilen kan også oplades hjemme ved hjælp af en wallbox. Opladningstiden varierer, men på en 175 kW DC-hurtigopladningsstation kan batteriet oplades fra 10 til 80 % på blot 26,5 minutter.

    Sikkerhed og Teknologi

    Sikkerhed har altid været en hjørnesten i Volvo’s designfilosofi, og EX30 er ingen undtagelse. Selvom det er en mindre SUV, opfylder EX30 de strenge sikkerhedsstandarder, som Volvo er kendt for. Bilen er udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte både passagerer og fodgængere. På teknologifronten er EX30 udstyret med Google-tjenester, aktiveret via pakken Digitale tjenester, som er inkluderet i fire år. Dette integrerer en række nyttige funktioner og tjenester direkte i bilens infotainmentsystem.

    Design og Funktionalitet

    Som en kompakt SUV kombinerer Volvo EX30 alsidighed med et moderne og oprejst design. Den har plads til op til fem personer og byder på et rummeligt bagagerum, hvilket gør den til et praktisk valg for både bykørsel og længere rejser. Den lille størrelse og den elektriske drivlinje gør EX30 til et miljøvenligt valg, der ikke går på kompromis med ydeevne eller funktionalitet.

    Se mere på Volvos hjemmeside: Danmark | Volvo Car

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *