Spring til indhold
Hjem » Volkswagen ID.5 Anmeldelse 2024

Volkswagen ID.5 Anmeldelse 2024

    Hjem » Volkswagen ID.5 Anmeldelse 2024

    Rating: 3.5 out of 5.

    De Gode Ting

    Rummelig kabine og bagagerum: ID.5 tilbyder masser af plads indeni, hvilket gør den ideel til familiebrug

    Attraktivt design: Den sportslige coupé-stil differentierer ID.5 fra dens søskende, ID.4, og tilføjer en æstetisk appel​​.

    Komfortabel køreoplevelse: Bilen er bemærket for sin høje komfort og lette kørsel, især i bymiljøer og på motorveje

    De Mindre Gode Ting

    Problematiske betjeningsflader: Berøringsfølsomme kontroller og infotainmentsystemet har modtaget kritik for at være upræcise og langsomme

    Materialekvalitet: Selvom kabineindretningen er praktisk, kritiseres brugen af plastik og den generelle materialekvalitet i forhold til prisen​​.

    Forvirrende modeludvalg: Modelserien og trimmulighederne kan virke forvirrende, hvilket gør det svært at vælge den passende konfiguration

    Overblikket

    Volkswagen ID.5 skiller sig ud som en elektrisk SUV, der kombinerer det praktiske med et sportsligt coupé-design, men dens modtagelse er blandet, hvilket afspejles i en stjernevurdering på 3.5 ud af 5.

    Det Udvendige

    Volkswagen ID.5’s design er en vellykket blanding af SUV’s praktikalitet og coupéens elegance. Den udnytter MEB-platformens fordele til at skabe en rummelig kabine og et generøst bagagerum på 549 liter, uden at gå på kompromis med det æstetiske​​​​. Dens design og størrelse skjuler effektivt bilens kapacitet, hvilket gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en stilfuld, men praktisk elbil.

    Det Indvendige

    Interiøret i ID.5 får ros for sin rummelighed og praktiske indretning, men kritiseres for kvaliteten af materialerne og den frustrerende betjening af informationssystemet og andre funktioner hvilket også er udfordringer i andre ID modeller. Berøringsfølsomme kontroller og langsomme menuer kan mindske brugeroplevelsen​​​​.

    På Vejen

    Køreegenskaberne er generelt gode, med en bemærkelsesværdig komfort og en letkørt natur, der gør den ideel til både bykørsel og længere ture. Vendediameteren og den adaptive fartpilot bidrager til en ubesværet køreoplevelse, hvilket gør ID.5 til en komfortabel cruiser​​.

    Rivalerne

    I forhold til konkurrenterne, såsom Kia EV6 og Hyundai Ioniq 5, falder ID.5 en smule igennem med hensyn til teknologi og materiale kvalitet. Disse modeller tilbyder ofte mere avanceret teknologi og en højere kvalitetsfølelse​​.

    Hvad Er Dommen?

    Volkswagen ID.5 er et solidt bidrag til elbilsmarkedet, der appellerer til dem, der søger efter en elektrisk SUV, der ikke går på kompromis med design eller rummelighed. Dog bør potentielle købere være opmærksomme på bilens betjeningsmæssige udfordringer og den blandende materiale kvalitet. Til trods for disse ulemper, forbliver ID.5 et værdigt overvejelse for familier og dem, der ønsker kombinationen af stil og funktionalitet.

    Officielle hjemmeside: Udforsk det store udvalg af VW modeller og få prisen – Volkswagen

    FAQ – Volkswagen ID.5

    Hvordan er opladningstiden for Volkswagen ID.5?

    Opladning kan variere, men ID.5 understøtter op til 135 kW hurtigopladning, hvilket kan give en betydelig mængde rækkevidde på relativt kort tid​.

    Hvad er rækkevidden for ID.5?

    WLTP-rækkevidden for ID.5 er op til 534 km, men realistisk forventes en lidt lavere rækkevidde afhængigt af kørselsforholdene​.

    Er ID.5 egnet til familier?

    Ja, med sin rummelige kabine, høje komfort niveau og praktiske bagagerum er ID.5 et godt valg for familier​.

    Læs også: Volkswagen ID.3 Anmeldelse 2024