Spring til indhold
Hjem » Video Af Den Opdaterede Tesla Model 3: Projekt Highland

Video Af Den Opdaterede Tesla Model 3: Projekt Highland

Med al den omtale omkring Cybertruck i disse dage, er det let at glemme, at Tesla har en anden vigtig lancering. Vi taler om Model 3-opdateringen, også kendt som Projekt Highland, som for nylig blev spottet på en motorvej i USA.

Oversigt over den Opdaterede Tesla Model 3: Projekt Highland

Videoen er kun 17 sekunder lang, men den giver et godt kig på testprototypens for- og bagende, selvom de er dækket af sort camouflage. Tesla fortsætter med at dække for- og bagenden, hvilket antyder, at Projekt Highland bringer betydelige opdateringer i disse områder. Ifølge tidligere rapporter og observationer vil den faceliftede Tesla Model 3 få en redesignet front med nye forlygter og kofanger, samt en opdateret bagende med reviderede baglygter og en diffuser.

Spændende Nye Funktioner og Opdateringer

Testprototyper, der blev spottet under test i Californien i maj, syntes også at have opdaterede kameraer til Hardware 4 Autopilot-computeren. Det såkaldte Projekt Highland vil angiveligt være lettere at bygge takket være færre dele, der er nødvendige under samlingen, hvilket i høj grad skyldes brugen af giga-støbninger. Dette skulle skære betydeligt i omkostningerne, men det er endnu uvist, om Tesla vil beslutte at sænke priserne som følge heraf. Den opdaterede Tesla Model 3 forventes også at inkludere nyheder som styring-via-wire, redesignet flerfarvet stemningsbelysning indvendigt, forbedret lydsystem og sæder, der tilbyder forbedret kørekomfort.

Spekulation og Fremtidig Lancering

I mangel af officiel bekræftelse forbliver stort set alt, der er skrevet om Model 3-opdateringen indtil dette punkt, spekulation. Tilbage i maj teasede Tesla silhuetten af en ny bil under den årlige aktionærers møde, og den lignede meget Model 3. CEO Elon Musk sagde, at det endnu ikke var tid til at afsløre den, og lovede en “ordentlig, dedikeret produktlancering” for den. Det er nogens gæt, hvornår det vil ske, men tidligere rapporter sagde, at Tesla ville starte produktionen af den opdaterede Model 3 i tredje kvartal af 2023.

Konklusion

Opsummering af de spændende opgraderinger og opdateringer af den opdaterede Tesla Model 3. Vi opfordrer læserne til at holde sig opdateret for officielle meddelelser og yderligere detaljer.

Læs også: Tesla Cybertruck: Nye funktioner og potentialet for køretøj-til-køretøj opladning

1 tanke om “Video Af Den Opdaterede Tesla Model 3: Projekt Highland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *