Spring til indhold
Hjem » Peugeot e-Traveller: Den ultimative familiebil med plads til ni

Peugeot e-Traveller: Den ultimative familiebil med plads til ni

    Peugeot e-Traveller er en revolution inden for familiebiler. Denne 100% elektriske minibus er designet til at imødekomme behovene for en moderne familie, og tilbyder enestående komfort og plads med op til ni sæder.

    Design og komfort

    Peugeot e-Traveller er en kombination af stil og funktionalitet. Den moderne front giver bilen et elegant og markant udtryk. Den fås i to længder (Standard og Lang), og takket være den fleksible modulopbygning kan den løse vidt forskellige transportopgaver. Den kan rumme et stort antal passagerer (fra 5 til 8 sæder) og har et bagagerumsvolumen på op til 2900 liter. Dette gør e-Traveller til den perfekte løsning for erhvervsbrug og den store familie med et aktivt fritidsliv.

    Teknologi og sikkerhed

    Peugeot e-Traveller er udstyret med avancerede teknologier, der gør kørslen mere sikker og behagelig. Den har blandt andet Blind-Spot-Detection, Grip Control, Visiopark 1, Skiltegenkendelse og Hastighedsbegrænser, Automatisk skift mellem nærlys og fjernlys, og Active Safety Brake. Alle disse funktioner bidrager til en sikker og komfortabel kørsel.

    Elektrisk kørsel og opladning

    Peugeot e-Traveller er en 100% elektrisk bil, hvilket betyder, at den er nem at køre og parkere i byens tætte trafik. Den giver også ubegrænset adgang til miljøzoner. Med en højde på under 1,9 meter har du problemfri adgang til overdækket parkering. Ladestikket er placeret foran i førersiden, så du har nem adgang til opladning.

    Peugeot e-Traveller er en bil, der er designet til at opfylde behovene for en moderne familie. Med dens rummelighed, komfort, avancerede teknologi og miljøvenlige design, er den et fremragende valg for dem, der søger en bil, der kan rumme hele familien og mere til.

    Pris og værdi for pengene

    Peugeot e-Traveller er ikke kun en bil, der er fyldt med funktioner og komfort, men den er også prissat på en måde, der sikrer, at du får værdi for pengene. Prisen for Peugeot e-Traveller starter fra 559.990 DKK for L2 Business 75 kWh 136 hk model og går op til 639.990 DKK for L3 VIP 75 kWh 136 hk model.

    Hvis du leder efter en bil, der kan rumme hele familien, så er Peugeot e-Traveller et fremragende valg. Med dens rummelighed, komfort, avancerede og teknologi, er den et fremragende valg for dem, der søger en bil, der kan rumme hele familien. Og med priserne, der starter fra 559.990 DKK, får du virkelig værdi for pengene.

    Læs også: Top 11 7-personers elbiler: Find den perfekte elektriske familiebil

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *